Creatieve programma’s in zorg en welzijn

Workshop Kleur bekennen

Geef kleur aan persoonlijke kwaliteiten in een team

Wil je meer zicht op de persoonlijke kwaliteiten van je medewerkers, mantelzorgers of vrijwilligers? Op zoek naar manieren het team te ondersteunen bij belangrijke ontwikkelingen? Met behulp van onze aanpak zie je in een oogopslag wat hen bijzonder maakt. En wat dit betekent voor de onderlinge samenwerking.

Onze aanpak

De workshop combineert een creatieve aanpak met inhoud. Een eenvoudig 5-kleurenprofiel is de basis voor een persoonlijk kleurprofiel. De kleuren vertegenwoordigen persoonlijke kwaliteiten. Deelnemers leren zichzelf en hun collega’s op verrassende wijze beter kennen.

Voor wie?

Kleur Bekennen is laagdrempelig en zeer geschikt voor iedereen die elkaar beter wil leren kennen. Voor medewerkers, vrijwilligers en familie of een combinatie daarvan. Voor nieuwe teams of teams die al jaren samenwerken. Voor grote groepen of kleine.

Teambuilding

In de workshop krijgen medewerkers meer oog voor eigen kwaliteiten en die van de ander. Waar zijn wij goed in? En hoe kunnen wij onze kwaliteiten zo goed mogelijk gezamenlijk inzetten? Het resultaat: meer begrip voor elkaar en een verrijkte teamgeest.

Ondersteuning bij veranderingen

Kleur bekennen is een welkome aanvulling op langdurige verandertrajecten. Hoe zet ik mijn kwaliteiten en die van mijn collega’s in bij veranderingen? Wat heb ik nodig ? En waar kan ik mijn collega’s in ondersteunen?

Feestelijke bijeenkomst voor vrijwilligers

Op zoek naar een speciale invulling voor je jaarlijkse vrijwilligersdag?
Wij brengen de kwaliteiten van je vrijwilligers in beeld en zetten hen op een unieke manier in het zonnetje. Met de blik gericht op de toekomst verzamelen wij waardevolle input voor de verdere ontwikkeling van het vrijwilligerswerk in je organisatie. Coördinatoren en vrijwilligers zijn enthousiast over onze aanpak.

Artikel Kleur bekennen in AS

Kleur bekennen - inspiratieworkshops voor vrijwilligers