Creatieve programma’s in zorg en welzijn

Kennis maken?

Benieuwd wat Kwiek voor je zorgorganisatie kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis Kwiekbekje of Ethiekbekje ontvangen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

De kracht van creativiteit

De basis voor goede zorg? Gëinspireerde medewerkers die hun talenten volop inzetten in het contact met bewoners, cliënten en hun naasten. Kwiek stimuleert die inspiratie en laat verzorgers hun talenten ontdekken en herontdekken.

Kwiek zet zorgmedewerkers en cliënten sámen in de schijnwerpers, en brengt ze op nieuwe en creatieve manieren met elkaar in contact. Dat heeft verrassende en blijvende effecten. Het leidt tot meer begrip en betere samenwerking. Het bevordert echte, open communicatie. En het resulteert concreet in betere zorg.

Zorg en leren

Kwiek laat medewerkers gebruik maken van hun eigen talenten. Daarbij combineren we creativiteit met inhoud. Kennis wordt – vaak beeldend – overgebracht via praktische oefeningen en met inzet van creatieve werkvormen.

Zorg en veranderen

Er moet steeds meer, met steeds minder. Kwiek begeleidt veranderingsprocessen en coacht en motiveert teams om met de veranderingen – en de uitdagingen daarvan – om te gaan.

Zorg en samenwerken

Zorg draait om mensen. Om de cliënten, natuurlijk. En om de zorgmedewerkers die er dag in dag uit voor ze zijn. Maar ook om familie en vrijwilligers. Samenwerking is in zorginstellingen daarom een breed begrip. Kwiek werkt aan contact en openheid, voor meer begrip en een betere sfeer.

Kwiek in je organisatie

Kwiek werkt met zelf ontwikkelde, bewezen programma’s die we afstemmen op de specifieke vragen en doelstellingen in jouw zorgorganisatie. Altijd vanuit een creatieve invalshoek. Maar ook altijd met tastbaar resultaat.

We bieden onder andere:

  • interactieve projecten
  • creatieve workshops
  • inspiratiedagen
  • teambuildingsessies
  • adviestrajecten voor management en teamleiders

Klik hier voor meer informatie over onze programma’s