Creatieve programma’s in zorg en welzijn

Kennis maken?

Benieuwd wat Kwiek voor je zorgorganisatie kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis Kwiekbekje of Ethiekbekje ontvangen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Over Bureau Kwiek

Bureau Kwiek is een ‘co-creatie’ van eigenaresse Patricia van den Brink en beeldend kunstenaar Jacolien de Jong. We stellen ze graag even aan je voor.

Patricia van den Brink

Patricia van den Brink, oprichtster en eigenaar van Bureau Kwiek, ontwikkelt projecten en begeleidt zorgorganisaties. Patricia heeft de non-profit sector op verschillende manieren leren kennen, in functies van verpleegkundige tot projectleider en van opbouwwerker tot landelijke beleidsmaker. Zij combineert haar brede en praktische kennis van zorg en welzijn met een helicopterview en oog voor trends. De inzet van creatieve, interactieve en praktisch toepasbare werkvormen is kenmerkend voor de manier waarop Patricia werkt.

Jacolien de Jong

Jacolien de Jong is beeldend kunstenaar en eigenaar van Het Schildersbedrijf. Haar schilderijen en tekeningen exposeert zij regelmatig in binnen-en buitenland. Zij ontwikkelt en organiseert creatieve schilderworkshops gericht op teambuilding. Uitgangspunt daarbij is de eigen creativiteit en verbeeldingskracht van mensen. Door individuele krachten te bundelen in teamverband maken de deelnemers de missie, visie en strategie van hun organisatie of bedrijf zichtbaar in een gezamenlijk schilderij. Jacolien is de creatieve kracht achter veel van de producten van Bureau Kwiek.